ΛΑΚΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ &ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ

ΦΑΛΗΡΑΚΙ-ΡΟΔΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ

Κεντρική σελίδα Μεγάλο Διαμέρισμα Μικρό Διαμέρισμα Χαρτης Τιμές

 

 

     
 

                           ΤO μεγάλο διαμέρισμα                              

 
Τα καταλύματα  ΛΑΚΗΣ βρίσκονται στο Φαληράκι της Ρόδου πού έχει την ομορφότερη παραλία στο νησί. Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ήσυχη περιοχή και 60 μέτρα απόσταση από την θάλασσα και 800μ από το κέντρο. Στο κέντρο τού Φαληρακίου υπάρχουν, ταβέρνες, εστιατόρια,  μπαρ ,λούνα-πάρκ και διάφορα μαγαζιά. Στην παραλία υπάρχουν ομπρέλες και διάφορα σπορ.
 
Στα διαμερίσματα ΛΑΚΗΣ υπάρχουν δύο διαφορετικά διαμερίσματα. Ένα με ένα υπνοδωμάτιο(40τμ)και ένα με δύο.(80τμ)
   
Το μεγάλο διαμέρισμα είναι με δύο πατώματα σε στιλ μεζονέτα με δύο υπνοδωμάτια σαλόνι ,κουζίνα και δύο τουαλέτες. Όλα τα δωμάτια έχουν χωριστό κλιματισμό(αυτόνομο).Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Το ένα δωμάτιο η κουζίνα, το μπάνιο και το σαλόνι βρίσκονται στο κυρίως πάτωμα(50τμ) .Το δεύτερο υπνοδωμάτιο και τουαλέτα βρίσκονται στο δεύτερο πάτωμα(30τμ) Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Η βεράντα είναι μεγάλη(40τμ) και επιπλέον έχει και κήπο με γρασίδι.

   
Τo μικρό(40τμ) διαμέρισμα είναι το ίδιο εξοπλισμένο. Έχει ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο. Επίσης έχει ένα υπέροχο μπαλκόνι (30τμ) με θέα στην θάλασσα.
   

Home Page

Υπεύθυνος . ΛΑΚΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ. τηλ. 2241087187 κινητό.6945795046

email .  lakis

 

 Η καλύτερη επιλογή για τις διακοπές σας